zaterdag 28 juni 2014

Action Max&More Make-up Eyeshadow palettes


Vandaag ging ik naar de Primera, omdat ik graag het nieuwe MEIDEN magazine zomerboek wilde. Terwijl ik afrekende zat ik te denken, Veel mensen hebben het er altijd over dat Action make-up goedkoop is, maar toch van goede kwaliteit. Ik was benieuwd en heb daarom 2 palletten gekocht, die ga ik vandaag reviewen voor jullie.


 Als eerste zocht ik deze uit, het smokey eyes pallet. De verpakking zag er oké uit en de kleuren ook. De dubbele spons applicator hoefde er voor mij net bij. Zelf vind ik normale oogschaduwkwasten fijner. Ik ga hem wel bewaren, je weet maar nooit wanneer je hem nodig hebt.




Zoals ik al zei, de verpakking ziet er oké uit, just basic. Ik zie wel dat er gelijk wat krasjes op zitten, terwijl dat eigenlijk niet hoort want er zit plastic en karton omheen. Gek. Ook de dubbele spons applicator heeft een paar kleine krasjes. De kleuren vind ik erg mooi, je kan hier veel kanten mee op als een smokey eyes look wil maken. Ik ben ook super blij met de zachte zwarte kleur! Zoiets had ik nog niet in m'n stash. Alle kleuren hebben een grijze of bruine ondertoon, behalve rechtsboven, die heeft een paarsige ondertoon. Wat me ook opvalt is dat hij zo´n typische kindermake-up geur heeft.


De kleuren lopen uit van super licht naar donker en van goed gepigmenteerd naar bijna niet te zien. Ze blijven oké zitten, het red een schooldag of een feestje maar langer niet. Behalve als je natuurlijk een oogschaduwbasis gebruikt (concealer of coverstick is ook een goede basis).


Verpakking is eigenlijk ongeveer hetzelfde als bij de vorige, behalve dan dat deze meer blauwe details heeft.




Wauw! Dit zijn echt super zomerse kleuren! Heel mooi, hier kan ik deze zomer wel wat mee, dus deze zullen jullie ook zeker vaak terugzien. De applicator is hetzelfde, dus die heb ik nu dubbel. De verpakking is ook hetzelfde gebleven en weer heeft hij krasjes. Weet iemand hoe dat kan? Ik vind dat dit gehele pallet iets beter blijft zitten.


Zoals ik al zei, de kleuren vind ik gewelidig! De blauwe pasteltinten met de zachte toupe kleuren matchen perfect. Weer een zwart, maar deze heeft iets meer shimer.

Action Max & More Make-up Eyeshadow palette Smokey Eyes €0,79



Action Max & More Make-up Eyeshadow palette Blue Paletete €0,79

EDIT: Ik met de palletten ook ooglooks gemaakt, alleen ik heb de hele dag last van mijn ogen gehad. Dus als je gevoelige ogen hebt let daar dan op en denk na of je het nog wel wil.

Likes

Isa

Wat vinden jullie van Action make-up?

7 opmerkingen:

  1. Hee , ik kijk af en toe op je blog en vind het leuk om te zien hoeveel je er op doet en wat een handige informatie je erover geeft. Ik had nog een vraagje of je misschien een keer een stuk wilt maken over de leukste zomermagazines aangezien ik die graag wil voor op vakantie. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal eraan denken! Voor wanner moet hij online staan? Straks komt hij online ne heb je geen tijd meer voor je weggaat om een paar te kopen. Nog bedankt voor de complimentjes :) Fijne vakantie alvast!
      X Isa

      Verwijderen
  2. Isa echt leuk. Mooie foto's! Let af en toe wel op de reflectie van het licht. Het maakt niet heek veel uit maar dat zijn net van die kleine details.
    Mooie kleurtjes. En 80cent?! Woww ik draag dan wek geen make-up alleen ik vind het wel leuk om te lezen.
    X marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zelf niet veel Action make-up alleen een scrub eigenlijk en die is mij ook goed bevallen! X Julia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is de scrub het waard om te kopen? En is hij voor je lichaam en/of gezicht en/of voeten?

      Verwijderen
  4. Hij is voor je gezicht, ik heb er ook een review over geschreven (die staat op mijn blog) en bij mij heeft hij echt geholpen.

    BeantwoordenVerwijderen