donderdag 28 mei 2015

P2 Pure Color Lipstick 059 Copacabana

Na een lange tijd, heb ik eindelijk weer een review. Afgelopen vrijdag kwam ik terug uit Berlijn in Duitsland, waar ik met mijn klas ben geweest. Daar hebben we natuurlijk ook geshopt. Omdat het niet zoveel wat(vanwege gebrek aan tijd), heb ik geen shoplog opgenomen. Natuurlijk review ik wel de beauty-producten voor jullie.

Vandaag review ik een lipstick van P2. Dit is een merk dat volgens mij alleen in Duitsland te koop is bij o.a. DM. Ik ben natuurlijk even gaan kijken in het schap, maar kocht uiteindelijk maar één lipstick.

Ik ben benieuwd!


De verpakking ziet er goed uit. Een schuine dop, zwarte letters met verschillende fonts, een glimmende/weerspiegelende zilver-kleurige verpakking en een zwarte band. De dop gaat gemakkelijk op en af, maar valt er niet uit zichzelf af. Er staat op dat het product in Europa is gemaakt en de verpakking recyclebaar is.
De swatch ziet er prachtig uit! Super goed gepigmenteerd en lekker fel. Ik was super benieuwd naar hoe hij uit zou pakken op mijn lippen, dus ik ging gelijk door.


Op m'n lippen is hij iets minder goed dan op mijn arm. Hij gaat een beetje in je lip zitten tussen de spleetjes en dekt niet gelijk super goed. Ik moest meerdere lagen aanbrengen voor een goed resultaat. Wel is hij opbouwbaar, wat altijd handig is.

De kleur blijft lang zitten, maar gaat er door de dag heen wel steeds slordiger uitzien. Bijwerken tussendoor raad ik zeker aan!

P2 Pure Color Lipstick 059 Copacabana €1,95 (in Duitsland verkrijgbaar bij o.a. DM)

Dit is een lekker felle kleur die ik vooral in de zomer zou dragen als je beetje bruin bent. Bij mensen met donker huidskleur zou hij zeker weten prachtig staan! Ikzelf moet nog eventjes in de zon liggen, want nu lijkt mijn huid nog bleker dan hij al is door de lipstick(en geloof me, net na de winter ben ik net een melkfles).

Ik hoop dat jullie dit een leuke review vonden en er iets aan gehad hebben!

Likes

Isa

Wat is jullie ervaring met P2 en welke producten raden jullie aan?

3 opmerkingen:

  1. Leuk artikel, ik heb ook een lipstick van P2, die blijft helaas ook niet zo goed zitten. P2 is trouwens het huismerk make-up van de DM en dus allleen bij de DM vergkrijgbaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk artikel, ik ga denk ik ook maar eens een lipstick van de DM kopen, ben wel benieuwd!
    (megstylex.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen