zaterdag 8 maart 2014

Shoplog - Bershka, Action, Scamm

Hoi,

Ik ben laatst wezen shoppen met een vriendin en zoals gewoonlijk laat ik jullie even mijn aankoopjes zien.Ten eerste deze draagbare speaker. Hij is van de Action en er zitten geen batterijen bij, die moet je zelf kopen en erin stoppen. Je kan je mobiel met een draadje aansluiten, maar je kan hem ook draadloos aansluiten. Er zit namelijk een stickertje op en als je je mobiel daar tegen aan houdt komt er ook geluid uit de boxen. Verder kan je hem ook aan je televisie aansluiten en zit er een aan/uit-knopje aan de achterkant.


Ten tweede deze kwastenset. Ook deze is van de Action en is van hun eigenmerk 'Max & More'. Het valt me op dat ze erg zacht zijn.


Ten derde deze crop top. Hij is van Bershka  en hij moet zogenaamd afgeknipt zijn aan de onderkant, dit vind ik een erg leuk detail. Voor de rest zijn de mouwtjes opgerold en zitten er neon oranje-roze hartjes op.


Als laatste dit spijkerjasje van Scamm. Er zitten nep-pareltjes op de punten van het kraagje en op de flappen van de zakjes. Aan de achterkant is de lengte normaal, maar aan de voorkant zijn de twee uiteinden van de knoopsluiting lang. Deze kan je dicht strikken. De mouwen kan je net onder je ellebogen ook vastzetten.

Likes

Isa

Wat vinden jullie van Scamm? Als jullie deze winkel nog niet kennen dit is hun website.

P.S.: Ik heb een nieuwe naam op twitter en instagram. Twitter: @IsaLikes_ Instagram: @isalikes_ .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten