zondag 14 februari 2016

Valentijnsdag kan altijd leuk zijn

Vandaag is het weer zover, Valentijnsdag. Iedereen heeft er wel zijn of haar mening over. It's either you hate or you love it. Toch vind ik niet dat je Valentijnsdag moet gaan haten. Er zit voor iedereen wel wat positiefs in.
Of je nou samen met je geliefde op romantische dates gaat of je bent lekker single en gebruikt de dag als excuus om zoveel mogelijk van je favoriete dingen te doen, uiteindelijk is elke dag een kans om het leuk te hebben.

We gaan er vaak van uit dat je om Valentijnsdag te vieren met iemand een relatie moet hebben. Dat je zonder een vriendje of vriendinnetje eigenlijk niets te doen hebt en dat dat dan ook gelijk de reden wordt waarom je Valentijnsdag niet leuk vindt. I mean, wat is Valentijnsdag zonder Valentijn? (note the sarcasm bij die laatste zin)

Ik bedoel nu niet dat je de hele dag je vol moet zitten stoppen met chocola en ijs en dan het wereldrecord films kijken moet verslaan, dat is volgens mij niet echt wat Valentijnsdag inhoud.
Voor mij is Valentijnsdag een dag waarop je moet zijn met degene van wie je houd of die je gewoon lief hebt en het hoeft dan echt niet meteen je vriendje/vriendinnetje te zijn, er bestaat ook nog zoiets als familie en vrienden.

Vaak vier ik Valentijnsdag niet echt, meestal wens ik gewoon m'n vriendinnen en m'n familie een fijne Valentijn en ga ik wat leuks doen met weer of vriendinnen of familie.

Met dit artikel probeer ik te zeggen dat iedereen een leuke Valentijnsdag kan hebben, maakt niet uit hoe en met wie, maar onthoud altijd:

''Life is really simple, but we insist on making it complicated, don't do that!''

Fijne Valentijn! ♥

Likes

Isa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten