woensdag 22 juli 2015

Me, my life and I #5

FINALLY! IT'S SUMMER AND SCHOOL IS OVER! Okay niet helemaal, want na de vakantie moet ik gewoon weer terug, maar toch geniet ik nu even van deze 6 weken lange vakantie vol met zomeravonden, dagjes shoppen, bijzondere plekken bezoeken en juigen dat ik over ben naar VWO4.

Ja ja, je leest het goed, ik ben over! Aan het einde van afgelopen jaar stond ik erg op het randje van overgaan en mocht ik mijn proefwerkweek (die de laatste week van het jaar was) echt niet verpesten! Gelukkig heb ik dat ook niet gedaan en ga ik nu over met maar 1 onvoldoende, op natuurkunde maar dat vak laat ik toch vallen.
Voor volgend jaar heb ik een EM-pakket gekozen met alle basisvakken er natuurlijk in + economie, geschiedenis en wiskunde A(want die moeten) + als talen (ik mocht er 2 kiezen) Frans en Spaans + Maatschappijwetenschappen.

Dat laatste gedeelte over mijn pakket snappen sommige misschien niet, maar ik wou het toch even vertellen.

Ook heb ik mijn schoolspullen al gekocht! Ik doe dit altijd in het begin van de vakantie, dan zijn de leuke essentials nog niet uitverkocht. Ik heb ze gekocht bij o.a. V&D en Hema, omdat dit gewoon het makkelijkst is.

Afgelopen weekend ben ik een weekendje weg geweest naar Twente, dicht bij Ootmarsum volgens mij. We stonden op een camping om de nieuwe voortent van onze caravan uit te proberen en Julia was ook mee! We hebben het super leuk gehad, veel gezwommen, rondgelopen door Ootmarsum en genoten van de prachtige natuur in Twente!

De afgelopen tijd kijk ik veel video's met bijvoorbeeld 'DIY room decor', 'How to organize your room' en 'Storage ideas' als thema gekeken. Ik ben mijn kamer aan het opruimen en helemaal aan het uitzoeken, daar heb ik nu natuurlijk de tijd in de vakantie en zo kan ik na de vakantie met een goed opgeruimde en georganiseerde kamer beginnen. Ook wil ik misschien de indeling een beetje veranderen, maar dat zie ik nog.

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden! Hij is een beetje lang geworden volgens mij, maar ik vond het nodig om dit allemaal te vertellen zodat jullie een beetje bij blijven.

Heel veel liefs♥

Likes

Isa

Waar kijken jullie het meest naar uit deze zomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten