zaterdag 14 februari 2015

| Crocusvakantie |

Poe, poe! Waarom lukt het me nou nooit om regelmatig een artikel online te zetten? Ik bedoel, in m'n vrije tijd kan het toch ook gewoon doen? What's wrong with me?

Inmiddels is het alweer de crocusvakantie en bestaat mijn blog al 1 jaar. Ook is het vandaag Valentijnsdag♥. HAPPY VALENTINESDAY!♥

Deze vakantie staan een paar dingen gepland qua blog, dus dat zou mijn achterstand hier een beetje moeten kunnen ophalen. Een vriendin gaat mij filmen voor een tweede lookbook(thema: lente) en staan er nog een paar samenwerkingen gepland waar ik verder nog niks over kan zeggen(het staat nog niet helemaal vast).

Op dit moment(terwijl ik dit typ) is het vrijdag de 13de(ja, ik schrijf dit een dag van tevoren), heb ik vandaag mijn laatste schooldag gehad, is het nu eindelijk vakantie, zit ik helemaal kou te worden omdat mijn raam open staat en heb ik zin in morgen.

Waarom is niet allang zomervakantie en heb dit super drukke derde jaar achter de rug? Ik word echt moe van de hoeveelheid huiswerk soms en dat ik soms ook echt tot laat moet blijven zitten leren. Ik ben super blij dat het nu eindelijk vakantie is en dat ik een beetje kan uitrusten.

Ik wens iedereen eens super leuke vakantie toe en hoop dat jullie dat ook hebben.

Likes

Isa

Hebben jullie het ook wel eens zo druk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten