zondag 23 november 2014

'It's the most wonderful time of the year'♥

Het is weer zover. De geurkaarsen gaan aan, we tikken de verwarming net even iets hoger, buiten ziet het eruit als een soort sprookje en de warme truien worden weer opgezocht.

Zelf wacht ik al sinds eind augustus hier allemaal op. De lente en de zomer vind ik geweldige seizoenen, maar de herfst en de winter zijn echt mijn favorieten.

Vandaag vertel ik jullie mijn favoriete einde-van-het-jaar-dingen. Let's goooo!

Gezelligheid
Dit is heel vanzelf sprekend aan het einde van het jaar. De dagen worden donkerder, buiten wordt het kouder en binnen warmer en meer cosy. Kerstdiners met familie, lezen in een boek met een kersttrui aan en kerstliedjes luisteren voor de kachel zijn dan ook mijn favoriete gezellige dingen.

Geurkaarsen
Niks is lekkerder dan een huis/kamer dat ruikt naar een kaneel geurkaars vind ik. Dit is mijn favoriete geur geurkaars en elke winter en herfst staat hij goed ingeslagen op voorraad in huis.

Gala
Bij mij op school hebben we ook een gala, zoals op veel scholen. Jammer genoeg zijn die gewoon net als alle andere schoolfeesten. Het liefst zou ik zo'n typische gala willen. Met nette pakken, mooie jurken en chique versiering in een grote zaal.

Pakjesavond
Terwijl je met z'n allen pepernoten en chocoladeletters zit weg te vreten, toekijken hoe iemand zijn cadeau van de Sint uitpakt.

Kerstdagen
25 en 26 december is het weer zover, 1ste en 2de kerstdag. Gezellige kerstdiners, mooi versierde woonkamers en de verwarming/kachel lekker aan.

Cosy clothes
I love this! Lekker met een kersttrui en warme sokjes aan, dat maakt het einde van het jaar helemaal compleet.

Herfstkleuren
Rood, geel, donkergroen en bruin. Tijdens de herfst lijken deze kleuren allemaal net iets mooier en sprookjesachtiger. Dit is ook 1 van de redenen waarom ik zoveel van de herfst hou.

Dat was het dan alweer. Het waren gewoon een paar random dingen, maar nog steeds leuk om even iets over te zeggen.

Likes

Isa

Wat is jullie favoriete ding aan het einde van het jaar?

2 opmerkingen: