donderdag 3 april 2014

Ketting - JWLZ

Hey,

Woensdag vond ik een oude kortingspas van JWLZ en blijkbaar was hij nog geldig. Ik ging gelijk naar de site en heb hem helemaal doorgespit. Uiteindelijk kwam ik terecht bij dit schattige kettinkje.

JWLZ

Dit is hem dan, het is naar mijn mening een hele mooie ketting. De ketting (ongeveer 91 cm lang) zelf is rosé-goud en het is strikje en muntje ook. Het strikje is ook nog eens gevuld met turquoise wat ik een erg mooi detail vind, vooral in de lente en zomer. Hij kost €12,50 en heet 'Necklace Laurane ox rose'.

Verder heb ik nog een klein dingetje te vertellen. Sorry dat ik de laatste tijd niets meer plaats op mijn blog, maar ik heb het erg druk. School vraagt nu even een tijdje veel van mij, het einde van dit schooljaar is in zicht en ik wil dit jaar mooi afronden. Vandaar dat ik zo veel offline ben.
Ook heb ik een vraagje aan jullie: zouden jullie het fijn vinden als ik een e-mail had waar jullie al jullie tips, tops, ideetjes en reacties op kunnen storten? Ik ben benieuwd naar jullie antwoord.

Likes

Isa

Hebben jullie wel eens iets gekocht van JWLZ?

1 opmerking: